Projekteringsledare och Projektledare

Vi söker dig som är intresserad och kunnig av projekteringsledning och projektledning inom fastighetsbranschen. Vi tror att du har erfarenhet från entreprenör, konsult eller beställarroller för att lyckas i detta jobb. Om du känner att du är vår nästa medarbetare - Klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som projekteringsledare eller projektledare kommer du att vara en del av en grupp som är ca 25 medarbetare. Inom gruppen har vi har flera olika kunskapsområden som exempelvis anläggning, miljö och hållbarhet, installationsledning och projekt/byggledning, besiktning samt ett antal olika av specialistkunskaper. Våra uppdrag sträcker sig från att hjälpa kunder från idéstadiet fram till överlämnande av färdig produkt, det innebär både nybyggnader samt ombyggnader åt både små och stora kunder.

Största delen av våra kunder är långsiktiga flergångskunder, tex kommuner, Akademiska hus, Wasakronan, Statens fastighetsverk, Swedavia, Specialfastigheter, Rikshem, Riksbyggen m.fl. Våra 2 största uppdrag just nu är Uppsalas nya Stadshus och Uppsalas nya kollektivtrafik bussdepå.

Vi tror du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning och/eller projektering inom fastighetsbranschen
  • Haft olika roller i fastighetsbranschen
  • Har en relevant utbildning, föredragsvis högskoleutbildning dock ej ett krav

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Projektledning

Ramboll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bl. a hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt helt utanför byggsektorn. I hela landet är vi cirka 200 projektledare.

Ramboll Sverige

Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.


Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

#RambollSverige

Termen limită 2019-01-30
Loc de muncă Uppsala

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com