Projekteringsledare Uppsala

Inom Treatment idag är vi drygt 40 medarbetare där du som Projekteringsledare självständigt och med stöd av kollegorna arbetar som projekteringsledare för anläggningar som vattenverk, avloppsreningsverk och biogasanläggningar. För att lyckas i detta jobb bör du vara utåtriktad, nyfiken, tycker om att samarbeta med kollegor mot ett gemensamt mål och har lätt för att ta kontakt med kunder. Om du är vår nya Projekteringsledare klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som Projekteringsledare kommer du att vara en del av vårt VA-Processteam i Uppsala som består av cirka 15 drivna och kompetenta ingenjörer som tillsammans har lång erfarenhet av att arbeta inom alla delar av projektcykeln. Vi arbetar med allt från utredningar till att uppdragsleda stora projekt som involverar flera teknikområden. Ett av våra flaggskepp som drivs från Uppsalakontoret är Stockholm Vattens stora satsning på den framtida avloppsförsörjningen för Stockholm, där vi varit med från förstudie till detaljprojektering. Vi är en avdelning där vi i hög grad samarbetar och stöttar varandra i projekten som vi driver och arbetar i, både inom enheten men även tillsammans med övriga VA-processenheter inom Sverige och Norden. För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare med framåtanda som sporras av att se nöjda kunder och leverera med hög kvalitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

 • Ansvara för teknisk samordning i våra projekt
 • Upprätta tidplaner i samarbete med övriga teknikområden och ansvara för uppföljning av dessa
 • Föreslå tekniska lösningar och säkerställa optimal teknisk funktion i våra leveranser
 • Initiera, leda och samordna all projektering inom uppdraget
 • Följa upp tekniska lösningar med beställarrepresentanter och projektörer
 • Tillse att handlingar blir samgranskade. Delta vid att ta fram, strukturera och säkerställa korrekt dokumentation i projekten
 • Säkerställa att både internt kvalitetssystem och bestämmelser och standarder efterföljs
 • Vara ute på plats för att träffa kunden och förstå förutsättningarna
 • Coacha och lära upp yngre förmågor inom ditt expertområde


Vi tror att du har erfarenhet från:

 • Minst tio års erfarenhet efter examen, gärna med bakgrund som konsult/entreprenör eller från den kommunala sektorn. Erfarenhet som projekteringsledare inom industri är också meriterande
 • Är högskole- eller civilingenjör, alternativt besitter lång erfarenhet inom teknikområdet
 • God datorvana är ett krav. Kunskap och vana att projektera i AutoCAD-miljö är en fördel
 • Samordning av olika tekniker
 • Erfarenhet av att driva multidisciplinära project
 • Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete.
För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle.
Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Termen limită 2019-02-28
Loc de muncă Uppsala

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com