Junior Maskinprojektör Stockholm

Inom Treatment idag är vi drygt 40 medarbetare där du som Junior Maskinprojektör självständigt och med stöd av kollegorna arbetar med utredningar och projektering av maskininstallationer vid vatten- och avloppsreningsverk. För att lyckas i detta jobb bör du vara en problemlösare som tycker om att samarbeta med kollegor mot ett gemensamt mål och drivs av att utveckla dig själv inom ditt teknikområde. Om du är vår nya Juniora Maskinprojektör klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som junior maskinprojektör kommer du att vara en del av vårt VA-Processteam som består av tio drivna och kompetenta ingenjörer, tillsammans har vi lång erfarenhet av att arbeta inom alla delar av projektcykeln. Vi arbetar med allt från utredningar till att uppdragsleda stora projekt som involverar flera teknikområden. Ett av våra flaggskepp som drivs från Stockholmskontoret är Stockholm Vattens stora satsning på en avfallssorteringsanläggning i Högdalen, där vi varit med från tidig förstudie till detaljprojektering. Vi är en avdelning på frammarsch som har fördubblats under det senaste året vilket innebär att vi i hög grad samarbetar och stöttar varandra i projekten som vi driver och arbetar i. För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare med framåtanda som sporras av att se nöjda kunder och leverera med hög kvalitet. Vårt kontor ligger beläget i fina lokaler på Mariatorget centralt i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bli att:

  • Säkerställa optimal teknisk funktion i våra leveranser genom korrekt val av utrustning och design av tekniska lösningar
  • Vara delaktig i designen i stora projekt som leds av en projekteringsledare
  • Ta fram, strukturera och säkerställ korrekt dokumentation i projekten
  • Säkerställa att både internt kvalitetssystem och bestämmelser och standarder efterföljs
  • Vara ute på plats för att träffa kunden och förstå förutsättningarna


Du kommer att läras upp och gå bredvid våra seniora maskinprojektörer för att successivt växa in i rollen och kunna axla ovanstående uppgifter.

Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Minst 1-3 års erfarenhet efter examen, gärna med praktisk erfarenhet från vattenverk, avloppsreningsverk eller liknande verksamhet
  • Är högskole- eller civilingenjör
  • God datorvana är ett krav, om du har kunskap och vana att projektera i AutoCAD-miljö är det en fördel
  • Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska


Du är en person som använder dina analytiska färdigheter, din perception och ditt holistiska synsätt för att möta våra kunders behov och skapa största möjliga värde. Genom att kombinera teknik och design knyter du ihop trådarna i våra projekt och bidrar konkret till vår affär. Du är flexibel och har lätt att ta in nya perspektiv och externa insikter. För att du ska prestera på topp och behålla ditt engagemang krävs ett förtroendeingivande och tillitsfullt ledarskap där du får erkännande för dina prestationer.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.
#RambollSverige

Termen limită 2019-02-28
Loc de muncă Stockholm

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com