Nyutdannet VVS Rådgiver

For å styrke vårt miljø innen VVS faget søker vi nå etter en motivert medarbeider til avdeling Tekniske systemer ved vårt kontor i Fredrikstad.  Vårt nye flotte kontor på Værste i Fredrikstad består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag (elektro /VVS/ bygg-automasjon/ITB) samt Plan og arkitektur.  Tilsammen er vi rundt 45 medarbeidere i et tverr-faglig miljø.  Avdeling Tekniske systemer har i dag 18 medarbeidere.

Om stillingen
Stillingen innebærer å være fagrådgiver RIV innen ditt felt. Oppgavene varierer fra tidligfase arbeid (skisse/forprosjekt) som ender i utarbeidelse av konkurransegrunnlag, til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Oppgaver vil være å prosjektere og planlegge VVS installasjoner. Som nyutdannet vil du arbeide mye i team sammen med våre seniorer. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og markeds-/tilbudsarbeid
  • Sidemannskontroll og uavhengig kontroll


Hvem vi søker
Vi ser etter deg som er nyutdannet eller som er ferdig med studiene til sommeren 2019. Vi søker deg som har forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.  Det er ønskelig at du har byggeplasserfaring, men dette er ikke et krav.  Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse
  • DAK – kunnskaper (Revit, AutoCad og MagiCad) og BIM
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Rambøll tilbyr
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.
Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ansvarlig for VVS avdelingen er Bård Føyen, tlf.: 91 15 27 57, baard.edvard.foyen@ramboll.no
Avdelingsleder Odd-Børre Pedersen, tlf.: 90 75 41 81, mail: odd.pedersen@ramboll.no

Termen limită 2019-01-18
Loc de muncă Fredrikstad

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com