Uppdragsledare El

Vi söker en Elteknikskonsult som är sugen på att ta sitt nästa steg i karriären. Vi letar efter dig som är driven och vill ha en omväxlande roll på ett företag i en förändringsresa. Vi tror att du har erfarenhet av projektering och är sugen på att ta ditt nästa steg med uppdragsledning. Om du är vår nya Uppdragsledare inom Elteknik- klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som uppdragsledare kommer du att vara en del av vår Eltekniksavdelning i Stockholm. Vi sitter i fina lokaler vid Mariatorget. Elteknik i Stockholm består av 25 medarbetare som arbetar tajt tillsammans. Du kommer att få möjlighet att arbeta med varierade uppdrag som exempelvis med tunnelbanans utbyggnad och i sjukhusprojekt. Enheten samarbetar både med andra discipliner på Ramboll men även med vårt team i Indien.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Projektering av installation inom byggnader och infrastruktur
  • Leda uppdrag inom Elteknik
  • Samarbeta tvärdisciplinärt med olika kompetensområden på Ramboll


Vi tror att du:

  • Har minst 5 års erfarenhet av konstruktion eller handläggning inom Elteknik
  • Har läst Elteknik på YH alternativt har en gedigen gymnasieutbildning inom relevant område.
  • Arbetat i AutoCAD
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska


Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

#RambollSverige

Termen limită 2019-01-20
Loc de muncă Stockholm

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com