Päällystysurakoiden rakennuttaja / valvoja (toimipiste valittavissa)

Haemme vakituiseen työsuhteeseen päällystysurakoiden rakennuttajaa/valvojaa infraomaisuuden hallinta -yksikköön Etelä-Suomeen. Toimimme ympäri Suomea ja teemme laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia infran elinkaaren ajalle lähtien päällysteiden ylläpidon rahoitustarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaan asti.

Toimenkuvaasi kuuluvat päällystyskohteiden valvontaan, laadunhallintaan ja korjauskohteiden suunnitteluun liittyvät tehtävät sekä soveltuvin osin päällysteiden ylläpidon kehitys- ja konsultointihankkeet. Toimipisteesi on Espoossa tai Tampereella. Myös muut Rambollin Etelä-Suomen toimipisteet ovat mahdollisia.

Odotamme
Sinulla on infran valvontatehtäviin soveltuva rakennusalan koulutus (insinööri, insinööri AMK) ja työkokemusta infran rakennuttamisesta, valvonnasta tai tuotannosta. Olet perehtynyt työssäsi päällystyskohteisiin ja olet kiinnostunut toteutuksesta ja valvonnasta työmaalla. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä MS-Office ohjelmien perustaitoja. Arvostamme avointa ja vuorovaikutteista työskentelyasennetta, organisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 31.1.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jaakko Dietrich, puh. 040 5922 954

Termen limită 2019-01-31
Loc de muncă Espoo

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com