Erfaren vej- og trafikingeniør til projektledelse og projektering - Esbjerg

Brænder du efter at blive en del af Syddanmarks stærkeste team inden for veje og anlæg, så skal du søge til Rambøll. Vi har vundet en lang række spændende vejprojekter og har stærkt brug for flere kompetente medarbejdere til disse og ligeledes yderst spændende kommende projekter. Projekterne dækker både nye veje, sideudvidelser, byudviklingsprojekter og anlægsopgaver. Derudover har vi et stabilt samarbejde med flere af vores andre afdelinger i Rambøll, hvor vi bredt udvikler og udnytter vores forskellige kompetencer.

Dine ansvarsområder som vej- og trafikingeniør
I rollen som vejingeniør vil du få ansvar for både kunder og medarbejdere i Rambøll. Hovedfokus vil være at pleje kundekontakt og sammen med projektteamet sikre, at projekterne skaber den rette værdi for kunde og samfund. Derudover skal du kunne arbejde fokuseret og struktureret og skal kunne samarbejde med dine kolleger for at nå et fælles mål.

Du vil som vejingeniør kunne få roller som projektleder, projekteringsleder eller fagleder afhængig af dine kompetencer og interesser. Vi har også brug for erfarne projekterende, der selvstændigt eller sammen med gode kolleger i afdelingen og resten af organisationen planlægger, skitserer og detaljerer projekterne.

Dine ansvarsområder kunne være:

 • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om opgaver
 • Projekt- og fagledelse
 • Planlægning af infrastruktur
 • Projektering
 • Udbud og udførelse af vejprojekter, herunder tilsyn og byggeledelse

Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejds- og udviklingsområder, da vores projekter er mange og meget forskelligartede.

Dig og dine kompetencer
Du er en struktureret, kompetent og fagligt stærk profil og bidrager derigennem til en effektiv og sikker gennemførelse af vores projekter. Du er god til at planlægge og samarbejde og er professionel i din dialog med kunder og interessenter.

Du har + 5 års erfaring med vej- og trafikområdet eller er nyuddannet og har appetit på en meget stejl indlæringskurve.

Dine nøglekvalifikationer er

 • Relevant ingeniøruddannelse
 • Erfaring med planlægning, udbud og udførelse af veje og anlægskonstruktioner
 • Erfaring med de nyeste designværktøjer, Inroads, Novapoint, Civil 3D mm.
 • Gode samarbejdsevner og evner at holde mange bolde i luften
 • Evner at styre projektets tid, økonomi og ressourcer
 • En vilje til at sikre høj kvalitet fra start til slut
 • Er interesseret i at skabe gode relationer

Bliv en del af Rambølls Vej- og anlægsafdeling og en del af Rambølls globale faglige miljø
Hos Rambøll arbejder vi på mange af de største jyske infrastrukturprojekter, bl.a. elektrificering af jernbanen mellem Fredericia og Aarhus, ny midtjysk motorvej, VVM for udbygning af E45 og på en lang række multidisciplinære byudviklingsprojekter som f.eks. gågadeprojekter og projekter omhandlende byomdannelser.

Du bliver en del af afdelingen for Veje og anlæg, Sydjylland, der er hjemhørende i Vejle og Esbjerg. Afdelingen består lige nu af 25 stærke kolleger, der har et tæt samarbejde med resten af Rambølls vejafdelinger. Kulturen er hyggelig og helt uformel. Ledelsesfilosofien følger Rambølls værdisæt og kan bedst betegnes som ”frihed under ansvar”.

Som afdeling sætter vi en dyd i at være på forkant med udviklingen af afdelingens og medarbejdernes kompetencer således, at vi matcher markedets efterspørgsel bedst muligt. Og at vi derved kan give vores kunder den bedste rådgivning og medarbejderen de bedste forudsætninger.

Vores primære kunder er kommunerne i Sydjylland samt Vejdirektoratet og Banedanmark. Derudover løser vi også projekter i samarbejde med private kunder og projektudviklere.

Vi har i år etableret en ny global organisation, som allerede har sikret os flere spændende projekter internationalt. Der er gode muligheder for at blive en del af disse internationale projekter både ved skrivebordet i Esbjerg, og hvis du har lyst til at rejse ud for at være helt tæt på projekterne.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Pia Jakobsgaard-Iversen +45 5161 5605.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Send din ansøgning inden den 31. januar 2019.

Termen limită 2019-01-31
Loc de muncă Esbjerg (RDK)

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com