Trafikplanlægger til trafikmodellering, datahåndtering, simulering og signalprojektering til et af vores kontorer i Jylland

Brænder du efter at blive en del af Danmarks stærkeste teams inden for trafik, veje og anlæg, så skal du søge til Rambøll. Vi har vundet en lang række spændende vejprojekter og har stærkt brug for flere kompetente medarbejdere til disse og ligeledes yderst spændende kommende projekter. Projekterne dækker både nye veje, signalopgaver, trafikplanlægningsprojekter og anlægsopgaver. Derudover har vi et stabilt samarbejde med flere af vores andre afdelinger i Rambøll, hvor vi bredt udvikler og udnytter vores forskellige kompetencer.

Vi søger en ingeniør som har erfaring med og interesse for bl.a. trafikmodeller, simuleringer og signalprojektering.

Dine ansvarsområder
Du kommer til at arbejde som projektmedarbejder på trafikfaglige opgaver for primært kommuner og staten. Dine arbejdsopgaver vil omfatte trafikale analyser, hvor du anvender programmer som Visum og Vissim. Du vil ligeledes skulle arbejde med signalanlæg og generel trafikplanlægning samt projektledelse. Din profil og interesser vil være med til at bestemme dine arbejdsopgaver og udviklingsvej.

Vi har generelt en stor berøringsflade med Rambølls andre afdelinger og arbejder derfor i udpræget grad sammen med andre ingeniører, arkitekter og kommunikationskonsulenter. Vi kan garantere dig en interessant og udbytterig læringskurve, da vi arbejder med ydelser fra generel trafik- og mobilitetsplanlægning til specialiserede ydelser inden for trafiksikkerhed, trafikantadfærd, kapacitetsanalyser, simuleringer og trafikmodeller.

Dig og dine kompetencer
Vi forestiller os, at du er ingeniør med minimum 4 års erfaring og gerne har erfaring med Vissim og Visum eller som minimum har kendskab hertil og interesse i at lære mere. Du skal desuden have erfaring og interesse i signalprogrammering og projektering og have kendskab til RSMP, OCIT, LISA+ m.fl. Desuden kan du begå dig, når du skal arbejde med og give input i forhold til vejregler, vejudformning, trafikanalyser, trafikplanlægning og trafiksikkerhed.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams og være klar til at kaste dig ud som projektleder på større eller mindre projekter alt efter din erfaring på området. Derudover kan du genkende dig selv i forhold til flere af nedenstående udsagn:

  • Har lyst og evner til at præsentere dit arbejde over for kunderne
  • Har gode evner til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
  • Har erfaring med Vissim og Visum
  • Har erfaring og interesse med programmering og planlægning af signalanlæg

Dit primære arbejdssted kan være både Vejle, Esbjerg, Aalborg og Aarhus.
Derudover også mulighed for ansættelse på øvrige af Rambølls kontorer.

Bliv en del af Transport og trafikplanlægning
Du bliver en del af Rambølls tværgående mobilitets- og trafikplanlægningsteam i en national og global kontekst. Herunder et stort netværk af bl.a. arkitekter og trafikplanlæggere, hvor vi arbejder med ydelser fra overordnet strategisk mobilitetsplanlægning, Smart mobilitet til konkrete vejanlæg.
Vi har således et stort trafikplanlægningsmiljø, hvor nøgleordene for vores ydelser er løsninger, der forener æstetik, trafiksikkerhed, funktionalitet og bæredygtighed.

Du bliver ligeledes en del af vores vej og anlægsteam på det kontor, hvor du bliver ansat.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder for veje og anlæg i Vejle/Esbjerg Pia Jakobsgaard-Iversen +45 5161 5605 eller afdelingsleder for Trafik – og mobilitetsplanlægning Steen Pedersen +45 5161 1455.
Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Send din ansøgning inden 31. januar 2019.

Termen limită 2019-01-31
Loc de muncă Vejle

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com