Senior VVS ingenjör

Boden, Sverige

Vi söker en senior VVS-konsult som är intresserad av att vara med på en tillväxtresa där man kommer få arbeta med spännande uppdrag nationellt med fokusering på Luleå- Bodenområdet med omnejd. Möjlighet finns till internationellt arbete vid intresse. Avdelningen har som en del av sin specialkompetens installationsteknik inom flygplatser. Vi tror att du har erfarenhet av arbete som VVS-konsult, antingen som specialist eller uppdragsledare och vill fördjupa din kunskap inom området. Vi vill gärna tillsammans med dig utforma denna tjänst efter dina egna önskemål. Om du är vår nya VVS-konsult - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som VVS-konsult kommer du att vara en del av vår grupp i Luleå och Boden som består av ett 10 tal medarbetare inom VVS. Gruppen inom VVS är i en tillväxtfas och vi ser att den här personen kommer vara en av nyckelpersonerna. Vi har nya fräscha lokaler i Luleå som ligger trevligt beläget vid Köpmantorget. Lokalerna i Boden kommer inom kort att genomgå en renovering.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Att bidra med din expertis inom VVS-området till projektportföljen.
  • Uppdragsledning.
  • Att få möjlighet att arbeta med tekniskt komplexa project.
  • Utveckling av kundrelationer.
  • Att arbeta med utredningar, energieffektiviseringar och/eller karläggningar.

Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Eftergymnasial utbildning inom VVS-området, starkt meriterande med akademisk utbildning.
  • Minst 7-8 års erfarenhet från arbete som VVS-ingenjör eller Uppdragsledning inom VVS.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du är en person med genuint intresse för att skapa hållbara affärsrelationer och hitta nya lösningar för våra kunder – alltid med respekt för människor och natur. Ditt engagemang, din känsla för affärer och din uppfinningsrikedom när det gäller problemlösning är en tillgång i arbetet med att driva vår affär vidare. För att du ska lyckas krävs att du får ett tydligt mandat och ett ledarskap där du är delaktig och involverad i att staka ut vägen framåt.

Ramboll Sverige

Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på miljön och människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

Termen limită 2019-02-14
Loc de muncă Boden

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com