Uppdragsledare VA-teknik, Sundsvall

Vi söker en uppdragsledare som är intresserad av VA- teknik, ledningsnät. För att lyckas i detta jobb tror vi att att du har tidigare erfarenhet från att leda projekt och har ett starkt engagemang och kan arbeta självständigt. Om du är vår nya uppdragsledare - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som uppdragsledare kommer du att självständigt arbeta med projektering av VA-ledningsnät, alternativt ledningssamordning av markförlagda ledningar. Du kommer ta en ledande roll i de uppdrag du medverkar i och ofta leda och instruera andra projektörer både externt och internt. Du skall kunna vara flexibel och arbeta i projektens alla cykler från genomförande av förstudier och systemhandlingar till upprättande av förfrågningsunderlag. I vissa projekt ingår även byggstöd under genomförandefasen.

Du kommer att vara en del av Ramboll water som är en internationell organisation med ett holistiskt arbetssätt kring en av världen viktigaste resurser: rent vatten. Vi är 600 vattenkonsulter, drygt 120 konsulter i Sverige, som arbetar med frågor kring vattenresurser, dricksvatten- och avloppsvattenrening inklusive slam och biogas, ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenfrågor samt klimatanpassningsfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Uppdragsledning
  • Ansvara för uppdrag rörande VA-teknik, ledningsnät
  • Vara delaktig i kompetens- och affärsutveckling på enheten
  • Teknikansvarig i multidisciplinära uppdrag tvärprojekt


Vi tror att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet från projektering av VA-ledingsnät eller samordning av markförlagda ledningar.
  • Högskoleingenjör eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet
  • Kunskaper i CAD och anläggnings-AMA
  • Kunskaper i engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#rambollsverige

Termen limită 2019-02-28
Loc de muncă Sundsvall

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com