Processutvecklare

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din problemlösningsförmåga för att identifiera utvecklings- och effektiviseringsmöjligheter av en digitaliserad projekteringsprocess. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av att skapa verksamhetsnytta genom processbaserad verksamhetsutveckling. Om du är vår nya Processutvecklare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Automatisering

Som vår nya Processutvecklare kommer du att vara en del av vår nya automatiserings funktion. Du kommer vara involverad i både mindre lösningsdetaljer samt större affärskritiska förändringar. Du kommer ha en avgörande roll för Ramböll’s utveckling inom digital projektering, där det kommer finns stora möjligheter för dig att utvecklas och växa både som professionell och som individ. Till din hjälp har du ett flertal resurser och kollegor. Du har en arbetsledande funktion i förhållande till administratörer och verksamhetsspecialister som arbetar inom förvaltningsobjektet. Du coachar och stöttar dem i deras arbete och är bollplank till dem i frågor de hanterar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbete med på flera olika sätt tillsammans med verksamhetsrepresentanter.
  • Att leda workshops av olika slag, detaljera, dokumentera och även följa upp krav och funktionalitet.
  • Att ha en central funktion i arbetet gällande teknisk information med bolagets övriga avdelningar.
  • Verka för att bolaget får en sammanhållen struktur, standardiserade och tydliga rutiner samt verktyg som skapar effektivitet, tillförlitlighet och kvalitet.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av:

  • en eller flera metodiker för förbättringsarbete, så som Lean, systemiskt perspektiv eller liknande.
  •  att ta fram visuella funktionsbeskrivningar, för tex web och systemutveckling.
  • kvalitetsarbete med ständiga förbättringar, ta fram och beskriva rutiner.
  • att arbeta i omställningsprogram, stora projekt eller uppstart av ny verksamhet.
  • att presentera och beskriva utvecklingsaktiviteter på ett övergripande sätt inför större grupper.

Du är en person som trivs med förändring och proaktivt söker innovativa lösningar med betydelsefull inverkan på morgondagens samhälle och våra kunder. Digitalisering, och de värden den skapar, stimulerar dig och du använder insikter, trender och omvärldsanalys för att utveckla dig själv och företaget. Du är framsynt, nyfiken och vågar ifrågasätta status quo. För att du ska känna dig stöttad och kunna uppnå goda resultat söker du en visionär och inspirerande ledare som utmanar dig på daglig basis.

Rambolls supportorganisation har en avgörande roll för företagets strategiska utveckling. Finans, HR, IT, Juridik, Kommunikation och Facility Management utvecklar och genomför strategier, processer och produkter som är viktiga för den fortsatta utvecklingen av både Ramboll och våra kollegor och kunder.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-06-21

Termen limită 2019-06-20
Loc de muncă Stockholm

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com