Erfaren dagvattenspecialist

Vi söker dig med längre erfarenhet inom dagvattenhantering som är intresserad av hållbar stadsutveckling och vill bidra till innovativa lösningar och framåtanda. Vi tror att du har flera års erfarenhet av dagvatten i stadsbyggnadsprojekt i olika skeden och är väl insatt i EU:s vattendirektiv för att lyckas i detta jobb. Om du är vår nya seniorkonsult - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som seniorkonsult kommer du att vara en del av vårt starka vattenteam som nationellt består av ca 120 konsulter. Du kommer tillhöra enheten Climate Adaptation med 8 medarbetare som arbetar främst med dagvattenutredningar, projektering av dagvattenanläggningar, åtgärdsplaner, skyfallsanalyser och hydraulisk modellering. Vi arbetar alltid i team, ofta med medarbetare från olika delar av landet eller Norden, för att nå bästa resultat och har en laganda med högt i tak.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Uppdragsledning
  • Ansvara för de mer komplexa uppdragen rörande dagvatten
  • Vara delaktig i kompetens- och affärsutveckling på enheten
  • Teknikansvarig i multidisciplinära uppdrag tvär project


Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Konsultsidan eller strategiarbete på kommun
  • Dagvattenutredningar och dagvattenprojektering
  • Multidisciplinära project
  • Anbudsskrivning
  • Goda kunskaper i engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.


Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

Termen limită 2019-02-28
Loc de muncă Malmö

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com