Seksjonsleder Landskap

Rambølls divisjon for Byutvikling mister sin dyktige seksjonsleder innenfor landskap i Drammen. Stillingen vil bli utlyst som fast jobb, men i påvente av en permanent løsning (og det kan jo også bli deg!) trenger vi en midlertidig leder for ca. halvt år.

Om stillingen

Som seksjonsleder vil du lede en gruppe på 11-12 medarbeidere innen Landskap, plan og arkitektur. En viktig oppgave for deg blir sikre god prosjektgjennomføring og sørge for kvalifisert bemanning på våre prosjekter. Sammen med de andre lederne på avdelingen og divisjonen skal du også arbeide med faglig utvikling og markedsarbeid.

Ellers vil du

  • Arbeide i prosjekter deler av tiden din, bidra i prosjektteam i roller som oppdragseier eller prosjektleder
  • Lede tilbudsprosesser og samarbeide med andre avdelinger og fag om større tilbud
  • Arbeide med salg og marked innenfor fagfeltet


Hvem vi søker

Vi ønsker oss en søknad fra deg som kjenner Rambøll, liker høyt tempo, er faglig engasjert i bærekraftige og flerfaglige prosjekter innenfor byutvikling, arealplanlegging og landskapsarkitektur. En bred erfaring fra ulike typer prosjekter, tidligfase, utredning og/eller detaljprosjektering vil være en fordel. Erfaring med ledelse av prosjektarbeid vil bli vektlagt.

Du må ha grunnleggende forretningsforståelse og interesse for salg og marked. Da seksjonen består av flest medarbeidere med mastergrad, ønsker vi helst at du har master i Landskapsarkitektur, arkitektur, eller urbanisme.
 

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.


Velkommen som søker!


Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Ingfrid Lyngstad, e-post: ingfrid.lyngstad@ramboll.no, tlf 952 82 264 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.


Sted: Drammen

Søknadsfrist: 27.01.2019

Termen limită 2019-01-27
Loc de muncă Drammen

Ramboll În Romania

Ramboll În Romania
Phoenicia Business Centre
Strada Turturelelor nr.11A, Corp C, Etaj 8
Sector 3, Bucureşti 030881
Tel:+4021 232 0182
Fax:+4021 232 1889

Mail: RambollSEE@ramboll.com